Dear John

Kom nyss hem från Anna och har precis lagt mig i sängen med datorn på magen.
Trevlig middag med trevliga vänner :D

Men nu blir det film, "Dear John", hört att den ska vara mysig!


Minitips

Tänkte bara slänga in ett litet låt-tips, en ny favorit

David Burnham – Someone To Fall Back On


Sådär

Har precis kommit hem från dagens joggingtur, det blev min vanliga runda på 8,2 km. Den är perfket, inte för backig.
Dock har jag turen att bo på en högst upp på en kulle, fin utsikt och allt det där, men hur jag än gör måste jag ta mig upp för en backe för att komma hem. Inga problem med att springa i backar, men när den allra sista biten kommer vill man ju sätta på sin bästa tagga-musik och bara ta ut alla krafter.
Istället måste jag springa mot gravitationen uppåt, det är dit krafterna går. Suck, vilka problem man kan ha, haha. Men jag ska inte klaga, de sista 10 metrarna kan jag faktiskt dra på!

Nu: Dags för en kall dusch =)
Undertiden: Dagens bild + fråga;



Vad och vem avgör om din bil är dyr? (hittade den skylt över en biljett-
automat utanför Liseberg)


Saturday

Sen morgon denna dagen med men nu har jag klätt på mig och väntar på att vi ska dra ner och handla.
Därefter är det dags för mig att dra hem och ut och springa, längtar!
Ikväll blir det grill hos Anna, härligt!

Förresten...

...idag är det sista dagen inför andra urvalet till högskolan i höst. Jag ligger på 4:de reserv och hoppas med alla mina krafter att jag kommer in. Jag har aldrig varit så taggad, som jag är nu, på att plugga! Det är nästan lite läskigt.
Så håll tummarna för mig!

Det regnar - fortfarande




Han är söt när han sover iaf =)


Jag och J tänkte ge oss ut och ta en promenad ner till Hemmakväll i ösregnet förrut, vi hade laddat upp med stövlar och paraply. Men vi kom bara drygt en km när vi insåg att vi nog underskattat regnet. Vi vände om och tog i bilen istället.
Sen vilket kaos det var nere i centrum, vägar var avspärrade, helt vattenfyllda och bilar fick stopp pga för mycket vatten.
Dock tror jag att detta lilla "äventyr" sög ur musten ur J helt för nu ligger han och sover bredvid mig i soffan. Vi har precis sett klart den första filmen, Ong Bak 2 (dålig), och har 2 kvar. Själv sitter jag med en kopp rykande kaffe, fast besluten att vara vaken genom alla tre. Önska mig lycka till!

Nu ska jag hoppa på min pojkvän tills han vaknar, jag är filmsugen!


Elsas Mode

Jag måste bara skriva ett inlägg om boken jag läser just nu, "Elsas Mode".
Jag ångrar starkt att jag köpte den...
Hela boken gör mig irriterad och det märks att det inte är en van författare som skrivit den.
Huvudpersonen är störande självgod på ett löjligt sätt och någon röd tråd har jag inte riktigt hittat än (jag har kommit halvvägs).
Ni vet när man läser en bok om tex. ett tjejgäng som har sitt standardcafé och sina egna påhittade ord och förkortningar. Den här boken blir bara pinsam.
Ex.
"Va? Nu Santa Mariar du!"
"Nu förstår jag inte?"
"Du kryddar storyn"
Ett lamt försök att få fram den där "rätta känslan".
Tyvärr är jag en person som inte bara kan lägga undan något, jag måste läsa klart den... och jag hoppas innerligt att den blir bättre!
Nu - dags att ge sig ut i regnet.
Ciao!

God morgon!

Har precis ätit frukost och spelat Yatzy. Det är okej att klockan är redan är halv 12, för vad ska man annars göra i detta vädret?
Jag vill verkligen gå ut och jogga så det får väl jag ägna mig åt de senaste timmarna; vänta på att vädret ska avta. Dock borde jag göra min pojkvän lite gladare, han går här tyst fram och tillbaka. Men jag vet att det är "bara-för-att-humör". Vi båda kan bli sådana ibland, bara att vänta ut det!

Här har ni en liten spellista på lite av vad jag lyssnar just nu:

God morgon



Zoega!



Silken grå och trist dag det har varit idag! Regn, blåst och grått...
Jag hade planer på att gå ut och jogga idag men så blev det inte, jag kanske är konstig men när det är strålande sol och megavarmt, då blir jag sugen på att gå ut och jogga, men när det är muligt och trist som idag, då vill jag inte göra ngt alls. Borde man inte tycka att det är skönt med ren och sval luft istället för varmt och kvavt?

Inatt sov iallafall jag och Johannes i hans tält, i hans trädgård. Johannes var taggad och pratade hela tiden om alla djur som skulle kunna komma. Medan jag, som var enormt trött, bara hummade för att sedan somna.
En stund efter frukosten bestämde vi oss för att gå ut och plocka svamp i skogen. Vi hittade inte så mycket svamp dock, men oj vad blåa vi blev av alla blåbären^^

Nu har jag precis kollat på film med familjen, och ska snart ge mig ut i rugg-vädret för att sova hos Johannes.
Fast innan dess ska jag nog ner och göra mig kvällen tredje kopp kaffe. Jag har hittat ett kaffe som faktiskt är drickbart (enligt mig); Zoega! Innan har vi alltid druckit Gevalia, men det kaffet är inte värt att kallas dryck ens^^
I alla fall, vi hörs imorgon, ni får sova gott!

RSS 2.0