För 20 år sen, minus några timmar,...

...var ett par på middag, mannen drack men kvinnan, som var höggravid och skulle föda deras första barn om ca 1,5 månad, höll sig nykter.
Mitt i natten vaknade kvinnan av otroliga värkar och det kändes som om vattnet hade gått, men det var konstigt tyckte hon för barnet beräknades inte komma förän om nästan 2 månader. Hon väckte sin man, som under förgående kväll även druckit för sin nyktra fru, och var redigt bakfull. Hon sa till mannen att hon behövde åka till sjukhuset. Nejnejnej, jag behöver sova, vi tar det imorgon nu sover vi, svarade mannen. Men kvinnan lyckades ändå putta ut honom i bilen, hon satte sig vid ratten (mannen kunde inte köra eftersom han druckit för bara några timmar sen). Så in till sjukhuset bar det av, kvinnan körde med extrema smärtor i mellangärdet och mannen sov gott i passagerarsätet bredvid.
När de väl kommer till sjukhuset tar de in kvinnan, gör kontroller och säger sedan till paret, "jaha, idag blir det barn". Mannens ögon var nära att ploppa ut med ansiktsuttrycket "eeh, skulle inte tro det du, jag behöver sova".
Men klockan 12:01, den 27 januari 1990 föddes en liten flicka på 44cm och ca. 2400g.


Woho I was born!!
Mamma har berättat att inga kläder passade och pappa la mig i våran brödkorg^^

RSS 2.0