Diskussion!

Jag fick helt plötsligt en sån lust att börja blogga igen! Finns väl egentligen inte specielt mycket att säga, sommaren är över, skolan är över och jag har inget jobb, men det är ju alltid skönt med lite ledigt!

Kan passa på att ta upp en diskussion jag och en kompis hade häromdagen. Vi är lite oense om vad som är mest allmänbildning i geografi. Att veta vilket land som är störst av Japan och Kina eller att veta att London inte är huvudstaden i USA.
Vi spelade "Med andra ord", ni vet det spelet där man ska förklara ett ord med andra ord (fyndigt namn). Han fick upp "London" och började förklara ordet som USAs huvudstad, när tiden var ute hade jag fortfarande inte kommit på det och det kanske inte var så konstigt eftersom (senast jag tittade) London är huvudstaden i England som förövrigt ligger i en annan världsdel.
Engligt mig är det mer anmälbildning att veta det än att veta skillnaden på Japan och Kina till ytan, jag råkade fråga högt vilket land som var störst. (Dessutom kan jag erkänna, jag var enormt trött efter att ha sett en av de sämsta filmerna i historian, The Vanguard. Efter det är inte huvudet helt med och man pratar utan att tänka, ungefär som att prata i sömnen då säger man ibland saker som inte stämmer och som man egentligen vet är upp åt väggarna.) Detta var mitt försvar!

Nu ska jag städa och ringa samtal!








RSS 2.0